Gamlingar borde inte få ha kasettbandspelare..

Dagen idag började med en praktik på den trevliga elektronikfirman Expert och som vanligt fick jag skjuts direkt av min handledare, riktigt skönt att slippa behöva åka bussen varje morgon och slösa massa pengar på det, då skolan minsann inte betalar resor utomläns, dock betalar de all den mat jag köper ute, så det lönar sig att köpa nått dyrt eller "Dagens lunch" varje dag. Man får ju pengarna av skolan ändå.

Dagens blogg handlar som ni redan har sett om vad jag har gjort idag, och just nu sitter jag hemma hos en kompis här i Eksjö. Fasligt ravlande fram och tillbaka känns det som. Man har "jobbet" på ena stället, skolan och kompisarna på andra stället. Det blir som det blir. Nästa vecka är det påsklov som gäller och det ska bli riktigt skönt det, att få komma ifrån praktiken och allt, o bara inte göra något alls.

Idag var vi hemma hos en gammal tant som ringde innan och skulle promt ha hjälp med sin kasettbandspelare som hon verkligen inte fick igång, trots att hon hade prövat alla knappar och så, när vi kom dit och direkt såg felet, "Ja, men du måste ju stoppa i kontakten först" med ett glatt svar på hennes läppar, "ja, det är tur att det finns så skickliga pojkar som det gör".. Tjaa.. Är man skicklig och så, så är man ju helt klart! ;)

Nu orkar jag inte skriva mer på detta och drar mig tillbaka här innan det är dags att dra sig hemåt igen, vem vet när jag skriver nästa inlägg här. Kanske ikväll? Kanske imorgon? Kanske aldrig? Jo, sistnämnda tror jag inte kommer att inträffa dock. Ha det så gott alla åhörare där ute! Om det nu är någon som läser detta så får ni gärna kommentera om ni vill, så jag vet att det finns några läsare iaf! Ha det gott! :)

Min lilla blogg då..

Hum.. Jag har aldrig skrivit såna här bloggar tidigare. Aldrig i denna omfattning om man säger så.. Vet egentligen inte vad man ska skriva här. Följde bara med strömmen så att säga. Bloggen har jag inte heller bestämt vad den ska handla om eller liknande. Jag tror att jag kommer att skriva rakt av vad jag tycker, känner och tänker i livet. Vem vet, kanske intresserar det någon? Kanske inte?

Låter jag inte så glad? Jodå, jag är en jätteglad sprallig kille i mina bästa år, eller ja, 18 år just nu och fyller 19 till sommaren som fått namnet Tobias, och studerar på gymnasiet, sista året på ett program som heter Elprogrammet, vilket jag gillar, mycket mer praktiskare saker än på t. ex Samhällsprogrammet eller Naturvetenskap. Jag bor i mörkaste delen av landet.. Eller ja, i varje fall brukar man kalla det så, i Småland. Mörkaste Småland har ni väl hört talas om?

Jag vet ännu inte riktigt vad jag ska gå in på i denna blogg, men det lutar åt att jag kommer att skriva hur jag tycker och känner och gör på dagarna. Just nu har jag t. ex praktik vilket jag gillar mycket, skönt o komma ifrån det andra så att säga och just nu ska jag väl också gå o lägga mig, för det är en dag i morgon också, eller rättare sagt senare idag. Men jag börjar sent, så därför finns det tid till detta ett tag. Men jag tänkte runda av nu med detta lilla inlägg och kanske återkommer i framtiden med en bild på mig med, om någon är intresserad, eller ej.

Ha det bäst alla där ute i landet! :-)


RSS 2.0